• آدرس: تهران - گیشا - خیابان پانزدهم - پلاک 12
تلفن تماس:  02188248685

کاشت مو

کاشت مو

کاشت مو

فهرست مطالب

Before After
Before After

کاشت مو

کاشت مو (Hair transplantation) یا پیوند مو شیوه‌ای نوین برای از بین بردن طاسی در افرادی با تراکم موی پایین است. که توسط کلینیک تخصصی کاشت مو انجام می‌شود. ریزش مو یکی از دلایل اصلی طاسی در بیشتر افراد به شمار می‌آید. بنابراین قبل از هرچیز باید اساسا علت ریزش مو را بررسی کرده و سپس درمانی قطعی برای رفع مشکل بیابید.

این روزها روش‌های متعددی برای جلوگیری از ریزش مو وجود دارد. این روش‌ها شامل درمان‌های خانگی همچون: استفاده از داروهای خاص، انواع شامپو یا محلول‌ها می‌شود، با این حال تمامی موارد ذکر شده راه حلی موقتی برای این مشکل بوده و در صورتی که با قطع زمانی هرکدام از این موارد دوباره فرد دچار ریزش مو شود، باید بدنبال راهی دائمی از جمله کاشت برای درمان بود.

کاشت مو چیست ؟

کاشت مو یا پیوند مو روشی درمانی بوده که موهای مقاوم در برابر ریزش با پیاز مو قوی در نواحی سر یا بدن به مناطقی که دچار طاسی یا ریزش شده‌اند، منتقل خواهد شد که به پیوند مو نیز معروف است. این روش یکی از راه‌های قطعی برای از بین بردن نواحی بدون مو است. که با متدهای نوین و توسط پزشکان متخصص و مجرب انجام خواهد شد. کاشت مو در گذشته تنها با یک یا دو تکنیک جراحی انجام می‌شده است. اما امروزه روش‌های متعددی برای کاشت موی طبیعی وجود دارد.

کاشت مو یک روش جراحی است که فولیکول‌های مو را از قسمتی از بدن که “محل اهدا کننده” نامیده می‌شود به یک قسمت طاس یا بدون مو که به عنوان “محل گیرنده” شناخته می‌شود، منتقل می‌نماید. این روش عمدتا برای درمان طاسی در مردان استفاده می‌شود. خصوصا برای افرادی که پیاز مو در آنها ضعیف شده و با هیچ روشی تقویت نمی‌شود. در این روش کم تهاجمی، پیوندهای حاوی فولیکول‌های مو که از نظر ژنتیکی در برابر طاسی مقاوم هستند (مانند پشت سر) به پوست سر طاس پیوند می‌شوند. 

از کاشت مو همچنین می‌توان برای ترمیم مژه‌ها، ابروها، موهای ریش، موهای قفسه سینه و پر کردن جای زخم‌های ناشی از حوادث یا جراحی‌هایی مانند لیفت صورت و کاشت موهای قبلی استفاده کرد. کاشت مو از نظر پیوند پوست به این علت متفاوت است که پیوندها تقریباً حاوی کل اپیدرم و درم اطراف فولیکول مو هستند و پیوندهای بسیار کوچک به جای یک نوار از پوست پیوند می‌شوند. شاید حتی شما به این فکر کرده باشید که چگونه فولیکول مو را زنده کنیم و تمامی راه‌ها را پیموده باشید. اما در نهایت تصمیم به کاشت مو گرفته‌اید. 

از آنجا که مو به طور طبیعی در گروه‌های 1 تا 4 تار مو رشد می‌کند، تکنیک‌های مدرن “واحدهای فولیکولی” مو را به گروه‌های طبیعی خود جمع و پیوند می‌دهند. به این ترتیب، کاشت مو مدرن می‌تواند با تقلید از جهت اصلی مو، به جلوه‌‌ای طبیعی دست یابد. به این روش کاشت مو پیوند واحد فولیکولی (FUT) گفته می‌شود. جمع آوری نوارها و استخراج واحد فولیکولی (FUE) می‌تواند موهای اهدا کننده را به دو روش مختلف جمع آوری کند.

کاشت مو چیست ؟

 

تاریخچه کاشت مو چیست ؟

استفاده از هر دو قسمت پوست سر، که در آن نواری از بافت با خونرسانی اولیه به منطقه طاس ادامه می‌یابد و پیوندهای آزاد به قرن نوزدهم برمی‌گردد. تکنیک‌های مدرن پیوند از دهه 1930 در ژاپن آغاز شد. جایی که جراحان از گرافت‌های کوچک و حتی “پیوند فولیکولار” برای جایگزینی مناطق آسیب دیده ابرو یا مژه استفاده کردند؛ اما نه برای درمان طاسی. در آن زمان، تلاش آنها مورد توجه جهانی قرار نگرفت و آسیب‌های ناشی از جنگ جهانی دوم، پیشرفت آنها را برای دو دهه دیگر منزوی نگه داشت.

بهترین روش کاشت مو در ایران چیست ؟

دوران مدرن کاشت مو در دنیای غرب از اواخر دهه 1950 آغاز شد، زمانی که نورمن اورنتیچ متخصص پوست نیویورک آزمایش پیوند به طاسی اهداکننده رایگان را در بیماران طاسی با الگوی مرد آغاز کرد. پیش از این تصور می‌شد که موهای کاشته شده بیش از موهای اصلی به جای گیرنده رشد نمی‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که با رشد و ادامه موهای جدید، این پیوندها “اهدا کننده غالب” هستند، همانطور که در نقطه اولیه و اصلی خود ادامه می‌دهند.

در اواخر دهه 1980 B.L. لیمر استفاده از استریومیکروسکوپ را برای تشریح یک گروه اهدا کننده از ریز پیوندهای کوچک معرفی کرد.

مشاوره قبل از کاشت مو

ارزیابی و برنامه ریزی قبل از عمل

در جلسه مشاوره اولیه، جراح پوست سر بیمار را تجزیه و تحلیل می‌کند. درباره ترجیحات و انتظارات وی صحبت می‌کند. در مورد بهترین روش (به عنوان مثال، تک در مقابل چندین جلسه) و اینکه به طور منطقی چه نتایجی می‌توان انتظار داشت، به آنها مشاوره می‌دهد. فولیسکوپی قبل از عمل به دانستن تراکم موجود واقعی مو کمک می‌کند تا نتایج بعد از عمل پیوند مو که به تازگی انجام شده، به طور دقیق ارزیابی شود. برخی از بیماران ممکن است از تجویز موضعی ماینوکسیدیل و ویتامین‌ها قبل از عمل بهرمند شوند.

برای چندین روز قبل از عمل، بیمار استفاده از هر دارویی که منجر به خونریزی حین عمل و در نتیجه پیوند ضعیف شود، خودداری می‌کند. الکل و سیگار می‌تواند به بقای ضعیف پیوند کمک کند. آنتی بیوتیک‌های بعد از عمل معمولاً برای جلوگیری از عفونت‌های زخم یا پیوند تجویز می‌شوند.

مراقبت‌های بعد از عمل کاشت مو چیست ؟

پیشرفت در مراقبت از زخم، امکان ایجاد یک پانسمان را فراهم می‌کند که اجازه می‌دهد خون و مایعات بافتی حداقل روزانه نفوذ کرده و تغییر کند. ناحیه آسیب پذیر گیرنده باید در برابر آفتاب محافظت شود و دو روز بعد از جراحی شامپو زدن شروع می‌شود. برخی از جراحان روز بعد از عمل برای بیمار شامپو می‌کنند. شامپو برای جلوگیری از ایجاد پوسته در اطراف فولیکول‌های مو مهم است. گال به فولیکول مو می‌چسبد و خطر از دست دادن فولیکول‌های موی تازه پیوند شده را در 7 تا 10 روز اول پس از جراحی افزایش می‌دهد.

در طی ده روز اول، برخی از موهای پیوندی ممکن است از بین بروند که به دلیل جابجایی مجدد آنها به طور حتم آسیب دیده‌اند. پس از دو تا سه ماه، موهای جدید از فولیکول‌های منتقل شده رشد می‌کنند. موهای بیمار به طور طبیعی رشد می‌کند و تا شش تا نه ماه آینده ضخیم می‌شود. هرگونه ریزش موی بعدی احتمالاً فقط از نواحی درمان نشده خواهد بود. برخی از بیماران برای به تأخیر انداختن چنین فقدانی تصمیم به استفاده از داروها می‌گیرند، در حالی که برخی دیگر از این کار خودداری می‌کنند.

روش های کاشت مو چیست ؟

عمل‌های پیوند به صورت سرپایی و با آرام بخشی سبک (اختیاری) و بی‌حسی موضعی تزریق شده انجام می‌شود. پوست سر با شامپو شسته می‌شود و سپس قبل از جمع‌آوری پوست دهنده با یک ماده ضد باکتری درمان می‌شود. در مبجث رشد مو از کجاست درباره این که چگونه می‌توان پس از کاشت از چگونگی بیشتر مو مطلع شد توضیح داده‌ایم. 

چندین روش مختلف برای جمع‌آوری فولیکول‌های مو وجود دارد که هرکدام مزایا و معایب خود را دارند. صرف نظر از تکنیک جمع‌آوری‌، استخراج مناسب فولیکول مو برای اطمینان از زنده ماندن موهای کاشته شده و جلوگیری از تراشه، قطع بسته مو از پیاز مو ضروری است. فولیکول‌های مو با زاویه کمی نسبت به سطح پوست رشد می‌کنند، بنابراین باید بافت پیوند شده با زاویه مناسب برداشته شود.

مراحل کاشت مو چیست ؟

مراحل کاشت مو

در جلسه مشاوره اولیه، جراح پوست سر بیمار را تجزیه و تحلیل می‌کند. درباره ترجیحات و انتظارات وی بحث می‌کند و در مورد بهترین روش (به عنوان مثال جلسات یک یا چند جلسه) و اینکه به طور منطقی چه نتایجی را می‌توان انتظار داشت، به آنها مشاوره می‌دهد. شناخت دقیق ساختمان مو که یکی از تخصص‌ها به شمار می‌آید در این امر موثر است.

آزمایشات رایج قبل از عمل به منظور ارزیابی دقیق نتایج بعد از عمل پیوند مویی که به تازگی کاشته شده است، به دانستن تراکم موی فعلی کمک می‌کند. برخی از بیماران ممکن است از استفاده موضعی ماینوکسیدیل و ویتامین‌ها قبل از عمل بهرمند شوند و با این رو دیگر نیازی به جراحی و پیوند مو نداشته باشند.

چند روز قبل از جراحی، بیمار از استفاده از هر دارویی که منجر به خونریزی حین عمل و در نهایت واکسیناسیون ناکافی شود، خودداری می‌کند. الکل و سیگار می‌تواند به بقای ضعیف پیوند کمک کند. آنتی بیوتیک‌های بعد از عمل اغلب برای جلوگیری از عفونت زخم یا پیوند تجویز می‌شوند.

بهترین روش کاشت مو چیست ؟

بهترین روش پیوند مو با نتایجی مثبتی همراه خواهد بود. برای این که بتوانید کاشت را با بهترین روش ممکن انجام دهید، باید ابتدای امر از علل طاسی یا ریزش مو مطلع شوید. برای دستیابی به دلایل ریزش مو نیاز به مشاوره پزشکان مجرب در این زمینه خواهد بود. پس از این که متوجه شدید که به چه علت به ریزش مو دچار شده‌اید، راه‌های درمانی بسیاری برای شما وجود خواهد داشت. همانطور که در بالا نیز ذکر شد، پیوند مو یکی از راه‌های اصلی درمان متناسب با شرایط خواهد بود.

عموما پزشکان متخصص با بهره‌گیری از بروزترین متدهای دنیا بدنبال پرکردن نواحی بدون موی سر به صورتی حرفه‌ای هستند. که در نهایت منجر به بازیابی جوانی و زیبایی خواهد شد. بنابراین بهتر است برای یافتن بهترین روش پیوند مو متخصصانی را در نظر بگیرید که علاوه‌بر سابقه حرفه‌ای، روش‌های کم تهاجم همراه با عوارض جانبی کم را اعمال نمایند. ضمن این که توجه به مبحث مالی از موارد حائز اهمیت در این بازه زمانی خواهد بود.

بهترین روش کاشت مو در ایران چیست ؟

امروزه پزشکان کاشت مو می‌توانند با استفاده از تکنیک‌های مختلف تعداد زیادی از فولیکول‌های مو (واحدهای فولیکولی) را استخراج و پیوند کنند. در حال حاضر روش‌های اساسی برای رشد مو وجود دارد. پیوند واحد فولیکولی FUT، استخراج واحد فولیکولی FUE و روش کاشت مستقیم مو DHI.
کاشت مو شامل گرفتن فولیکول‌های سالم مو (از ناحیه مقاوم به طاسی) و کاشت آنها در ناحیه درمان است. مرحله استخراج و مرحله کاشت به یک اندازه مهم هستند. تفاوت اصلی بین تکنیک‌های FUT و FUE در نحوه استخراج فولیکول‌های مو دهنده است. در زیر توضیح می‌دهیم:

FUT پیوند واحد فولیکولی: یک روش سنتی است که یک نوار باریک و طولانی از پوست سر، معمولاً از قسمت تحتانی پشت سر را از بین می‌برد. سپس فولیکول‌های مو در زیر میکروسکوپ به واحدهای منفرد تقسیم می‌شوند. ناحیه‌ای که نوار از آن گرفته می‌شود بخیه زده می‌شود و در این حالت جای زخمی بر روی پوست سر وجود دارد که در زیر موهای کوتاه دیده می‌شود.

در موارد ریزش مو پیشرفته، FUT ترجیح داده می‌شود زیرا امکان پیوند بیشترین تعداد پیوند در یک جلسه را فراهم می‌کند و فرم ارزان تری برای کاشت مو است. زیرا مرحله استخراج سریعتر از روش‌های جایگزین است.

مراقبت‌های بعد از عمل کاشت مو چیست ؟

کاشت مو

جدیدترین روش کاشت مو در ایران

پیوند مو در ایران با دو روش اصلی انجام می‌شود. در این قسمت به طور مختصر به آنها اشاره خواهیم کرد:

روش های کاشت مو چیست

عمل‌های پیوند به صورت سرپایی و با آرام بخشی خفیف (اختیاری) و تزریق بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. پوست سر را شامپو زده و سپس ناحیه اهدا کننده را قبل از برداشت با ماده ضد باکتری درمان می‌کنند.

چندین روش مختلف برای برداشت فولیکول‌های مو وجود دارد. این روش‌ها هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. صرف نظر از تکنیک برداشت، برداشتن پیاز مو به درستی، قطع تار مو از پیاز مو، به منظور اطمینان از نشاط موهای کاشته شده و جلوگیری از پیوند، بسیار مهم است. فولیکول‌های مو با زاویه کمی نسبت به سطح پوست رشد می‌کنند. بنابراین بافت پیوند شده باید با زاویه مناسب انجام شود.

امروزه دو روش اصلی برای پیوند مو وجود دارد:

• کاشت مو نواری FUT
• استخراج واحد فولیکولی FUE

روش های استخراج برای کاشت مو چیست ؟

امروزه دو روش اصلی برای استخراج پیوند دهنده وجود دارد: روش نواری و استخراج واحد فولیکولی

استخراج نواری در کاشت مو چیست ؟

جمع‌آوری نوار (که به آن پیوند واحد فولیکولار یا FUT نیز گفته می‌شود) متداول‌ترین روش برای از بین بردن مو و فولیکول‌های محل دهنده است. جراح یک نوار پوست از پشت پوست سر، در منطقه‌ای با رشد مو خوب برمی‌دارد. از جراحی چاقوی تیغه‌ای منفرد، دو یا سه تایی برای از بین بردن نوارهای بافت مویی از محل دهنده استفاده می‌شود.

هر برش طوری برنامه ریزی می‌شود که فولیکول‌های دست نخورده مو برداشته شوند. اندازه نوار برش خورده حدود 1-1.5 x 15-30 سانتی‌متر است. همانطور که زخم حاصل را می‌بندند، دستیاران شروع به تشریح پیوندهای جداگانه واحدهای فولیکولی که گروه‌های کوچکی از ریشه‌های مو به طور طبیعی تشکیل شده، از باند می‌شوند.

روش های کاشت مو چیست ؟

آنها با استفاده از استریو میکروسکوپ دو چشمی، بافتهای چربی اضافی و فیبری را با دقت از بین می‌برند، در حالی که سعی می‌کنند به سلول‌های فولیکولی که برای پیوند استفاده می‌شود آسیب نرسانند. آخرین روش بسته شدن ‘بسته شدن تریکوفیتیک’ نام دارد که منجر به ایجاد زخم‌های ظریف در ناحیه اهدا کننده می‌شود.

سپس جراح از میکرو تیغه‌های بسیار کوچک یا سوزن‌های ظریف برای سوراخ کردن محل‌های پیوند استفاده می‌کند، آنها را در یک تراکم و الگوی از پیش تعیین شده قرار می‌دهد و به منظور ایجاد الگوی مو واقع‌گرایانه، از زخم‌ها ماهیگیری می‌کند. تکنسین‌ها معمولاً با قرار دادن جداگانه گرافت‌ها قسمت آخر مراحل را انجام می‌دهند.
مجموعه نوارها جای زخمی باریک و خطی در ناحیه اهدا کننده باقی می‌گذارد که معمولاً حتی با طول نسبتاً کوتاه نیز توسط موهای بیمار پوشانده می‌شود. دوره نقاهت حدود 2 هفته است و از بین می‌رود.

کاشت مو FUT

جراحی نواری یا کاشت مو به روش FUT شامل مراحل زیر است:

روش کار چگونه است؟

در ابتدا پزشک پوست را بی‌حس می‌کند.
نواری از بافت موی شما از ناحیه به اصطلاح اهدا کننده یا ناحیه‌ای از سر شما که مو در برابر طاسی مقاومت بیشتری دارد، برداشته می‌شود. پشت و پهلوها
سپس پزشک ناحیه‌ای را که نوار بافت مو از آن برداشته شده بخیه زده است. این یک جای زخم خوب ایجاد می‌کند که به راحتی توسط بقیه موهای شما پوشیده می‌شود.
نوار دهنده با فرآیند تشریح دقیق میکروسکوپی به واحدهای فولیکولی جداگانه تقسیم می‌شود (گروه‌هایی با حدود 1-4 فولیکول مو).
سپس پزشک سوراخ‌های کوچکی را در پوست سر شما که در آن ریزش مو ایجاد کرده و سوراخ‌های فولیکولی را قرار می‌دهد، سوراخ می‌کند.
یک محلول ضد عفونی کننده به آرامی روی پوست سر شما قرار می‌گیرد.
ناحیه اهدا کننده شما باند بسته است.

کاشت مو نواری FUT

در کاشت مو نواری یا همان FUT، برای استخراج فولیکول‌ها یا گرافت‌ها، برشی در پوست ناحیه پشت سر (بانک مو) ایجاد می‌شود. سپس فولیکول‌ها در زیر میکروسکوپ از درون پوست استخراج و برای کاشت آماده‌سازی می‌شوند. روش‌های کاشت نواری تهاجمی‌تر هستند. چون برش ایجاد شده نیاز به بخیه دارد. عوارض بیشتر و ریکاوری طولانی از دیگر معایب این روش‌ها به شمار می‌آید. در سوی دیگر، کیفیت گرافت‌های برداشت شده در این رو‌ش‌ها نسبت به سایرین بیشتر بوده که مزیت بسیار مهمی‌ست. این روش شامل تکنیک‌های زیر است:

بهترین روش کاشت مو چیست ؟​

کاشت مو به روش FUT

کاشت مو به روش FUT یا همان نواری، شامل برداشتن نواری از ناحیه اهدا کننده با ریزش موی کم و رشد قوی خواهد بود. در این روش ناحیه‌ای که ریشه مو برداشته می‌شود بخیه زده شده و یک اسکار خطی روی پوست سر باقی خواهد ماند. این نوار که حاوی فولیکول‌ است به گرافت‌هایی از یک یا دو فولیکول مو تقسیم می‌شود. هر واحد حاوی غدد سباسه یا همان غدد چربی، اعصاب، ماهیچه کوچک و تعدادی موهای ضخیم و با کیفیت بالا خواهد بود.

هزاران گرافت فولیکولی به برش‌های کوچکی تقسیم شده و در ناحیه‌های طاس پوست سر تنها در یک جلسه پیوند زده می‌شوند. پس از انجام کاشت، مو از این گرافت‌ها طبق الگوی طبیعی بدون هبچ نشانه‌ای از جراحی رشد خواهند کرد. در این روش از پیوند مو تعداد زیادی از فولیکول‌ها پیوند زده شده و از لحاظ هزینه‌ای نیز مقرون به صرفه‌تر از سایر روش‌ها خواهد بود.

پیوند واحد فولیکولار در کاشت مو چیست ؟

کاشت واحد فولیکولار ( FUT) روش سنتی کاشت مو است که شامل استخراج یک نوار خطی از پوست پشت یا کنار سر است.

ترمیم موی رباتیک

دستگاه‌های ترمیم موی رباتیک از دوربین‌ها و بازوهای رباتیک برای کمک به جراح با روش FUE استفاده می‌کنند.

چندین مورد برای جراحی کاشت مو وجود دارد، از جمله:

کاهش یا بازسازی خط موی جلویی (به طور طبیعی موهای بلند بدون ریزش موی قبلی)

اگر تعداد موهای اهدا کننده از پشت سر ناکافی باشد، می‌توان پیوند موی بدن (BHT) را برای کاندیداهای مناسب که موهای اهدا کننده در سینه، پشت، شانه‌ها، تنه یا پاها دارند، انجام داد. جراحی کاشت موی بدن فقط با روش جمع آوری FUE قابل انجام است و بنابراین، به مهارت‌های یک جراح با تجربه FUE نیاز دارد. با این حال، عوامل مختلفی وجود دارد که یک کاندید بالقوه BHT باید قبل از جراحی در نظر بگیرد. این موارد شامل درک تفاوت طبیعی در خصوصیات بافتی بین موهای بدن و موی سر، سرعت رشد و انتظارات واقع بینانه از نتایج جراحی BHT است.

استخراج واحد فولیکولی FUE

این روش پیوند مو یکی از کم تهاجمی‌ترین روش‌ها است. که برای انجام آن نیازی به هیچگونه جراحی یا برش در ناحیه نبوده و فولیکول‌ها به شکل واحد با ایجاد سوراخ‌های ریزی که کمتر از یک میلی‌متر قطر دارند، پسوند زده می‌شوند که شامل روش‌های زیر هستند:

کاشت با استخراج واحدهای فولیکولی

کاشت مو به روش SUT

کاشت مو به روش SUT (اس یو تی) با استفاده از ابزارهای مدرن و میکروموتورهای اتوماتیک انجام می‌شود. کاربرد دستگاه‌های پیشرفته در پیوند مو SUT موجب عملکرد سریع‌تر در پوشاندن نقاط و نواحی طاسی و افزایش تراکم مو به نسبت سایر روش‌ها خواهد شد. این روش همچنین به علت دوره نقاهت کوتاه‌تر و نیز عدم رویت اسکارها پس از پیوند، بسیار مورد استقبال کاندیدای پیوند مو قرار گرفته است.

کاشت مو به روش FIT

کاشت مو FIT روشی با حداقل میزان تهاجم بوده که دوره نقاهت و بهبودی کوتاهی دارد. ضمن این که نتایج عالی در پی خواهد داشت. افرادی که سطح طاسی خفیف تا متوسط دارند، برای پیوند مو FIT مناسب خواهند بود. مقدار موی پیوند شده در آغاز پیداش روش FIT محدود بود، اما در حال حاضر می‌تواند در یک روز تا 7000 تار مو استخراج شود، که برای مساحت نسبتا زیادی از ریزش مو یا طاسی کافی‌ست.

متن سربرگ خود را وارد کنید

کاشت مو به روش FUE چیست ؟

روش کار چگونه است؟

پیوندهای FUE نسبتاً سراسری هستند و تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شوند تا عوارض یا نیاز به اقامت طولانی مدت کاهش یابد. روند کار نسبتاً ساده و سریع است و عبور از FUE در بیشتر موارد هیچ عارضه‌ای برای بیماران ندارد، که بیشتر آنها می‌توانند روز بعد به کار خود برگردند.

کاشت مو FUE توسط متخصصین باتجربه زیر میکروسکوپ انجام می‌شود تا از دقت کامل اطمینان حاصل شود و به ایجاد طبیعی‌ترین خط موی ترمیم شده کمک کند.
FUE یک تکنیک جدیدتر است و برخلاف سایر روش‌های کاشت مو، FUE به صورت جداگانه کار می‌کند. هر مو به طور کلی، پر از غدد لازم استخراج شده و سپس به ناحیه جدید کاشته می‌شود. اگرچه تهاجم کمتری دارد، این روش بسیار پیچیده است و این می‌تواند به یک روش FUE منجر شود که کمی بیشتر از روش FUT طول می‌کشد. هرچه زمان بیشتری صرف شود، دوره بهبودی کاهش یافته و میزان موفقیت بالاتر می‌رود. اگرچه هیچ روشی شامل زخم نیست، اما جای زخم‌های FUE محدود به لکه‌های کوچکی است که پس از رشد موهای کوتاه نامرئی می‌شوند.

با استفاده از FUE، فولیکول‌ها را در کمترین حد ممکن در معرض آسیب قرار می‌دهیم و این باعث می‌شود که هر موی کاشته شده بیشترین بقا را داشته باشد. از آنجا که فولیکول از ناحیه‌ای از مو گرفته می‌شوند که تحت تأثیر DHT، هورمون طاسی الگوی مردانه نیستند، موهای جدید تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند و تحت همان الگوی ریزش قرار نمی‌گیرند.

کاشت مو FUE

استخراج واحد فولیکولی یا روش FUE

روش کاشت مو FUE روشی است که در آن مقدار مورد نیاز گروه‌های موی 1، 2، 3 یا 4 تار مو به نام پیوندهای فولیکولی منفرد از نواحی اهدا کننده مقاوم در برابر طاس بیمار (معمولاً به صورت جانبی) و پشت سر، سپس به قسمت‌های طاس یا نازک شدن پوست سر بیمار پیوند داده می‌شود.

به جای انجام روش مرسوم برش نوارها، هر یک از واحدهای پیوندی واحد فولیکولی از ناحیه اهدا کننده بیمار با استفاده از میکروموتورهای حاوی سیم‌های خاص استخراج می‌شود. نقاط کوچکی که در نتیجه عمل ظاهر می‌شوند، آنقدر کوچک هستند که حتی نیازی به بخیه ندارند. بنابراین، مگر اینکه به زیر ذره بین نگاه کنید، جای زخم‌های کوچک دیگر به سختی قابل مشاهده است.

مراحل کاشت مو چیست

کاشت مو به روش FUE چیست ؟

مراحل کاشت مو به روش FUE به شرح زیر است:

مجموعه: با استفاده از ابزار “میکروموتور” که دارای سوراخ و نوک تیز است، پیوندها یکی یکی از پوست سر برداشته می‌شود. در این روش، بسته به اندازه پیوند بیمار، از نقاطی استفاده می‌شود که بین 0.7-1.25 قطر متفاوت است. گرافت‌ها که کناره‌های آن توسط پوست مویی از هم جدا می‌شود، توسط تکنسین‌ها جداگانه جمع می‌شود.
مرحله کانال: در این مرحله از ابزارهایی به ابعاد کوچک به نام “دستگیره” استفاده می‌شود که برای ارتفاع و ضخامت پیوندها مناسب هستند و سطح کمی تیز را نشان می‌دهند. هنگامی که ناحیه گیرنده بدون درد و ناراحتی پذیرای شد، برش‌های میکرو جانبی با توجه خاص به زاویه، عمق، جهت و تراکم ایجاد می‌شوند.

کاشت: پیوندهای جمع آوری شده در مرحله جمع آوری در سوراخ‌های باز شده در مرحله کانال کاشته می‌شوند. مرحله مزارع نیز بسیار مهم است. در کانال‌هایی که به روش مناسب برای پیوندهای جمع شده قرار داده می‌شوند، موها یکی یکی با بیشترین دقت قرار می‌گیرند. در این مرحله، مانند موهای طبیعی ما، بسیار مهم است که پیوندهایی که حاوی یک رشته مو هستند، در جلو کاشته شوند. 

کاشت مو به روش میکرو اف آی تی Micro FIT

پیوند مو میکرو اف آی تی (Micro FIT) یا MFIT آخرین دستاورد تکنیکی در حوزه پیوند  مو در ایران است. کلمه میکرو (Micro) به معنی کوچک و ظریف بوده و اف آی تی (FIT) نیز نام یکی از روش‌های مشهور پیوند مو است. پس نام روش Micro FIT به دو نکته اشاره دارد

میکرو: در این روش از دستگاه‌های دقیق و ظریف خاصی استفاده می‌شود.

FIT: بر پایه روش FIT یعنی برداشت گرافت‌ها به صورت واحد فولیکولی (فولیکولار یونیت)

کاشت مو به روش ترکیبی

در روش کاشت موی ترکیبی همانطور که مشخص است از دو روش FUT و FIT کمک گرفته می‌شود. این روش ناحیه بدون موی سر که دچار ریزش مو شده را پوشش می‌دهد. همانطور که گفته شد تفاوت روش‌های پیوند مو در نحوه برداشت موها از ناحیه دهنده است. در این روش می‌توان تا 5000 گرافت مو (حدود 12000 تا 14000 تار مو) را حتی در یک جلسه برداشت کرد و در ناحیه مورد نیاز پیوند زد. پس اولین مزیت این روش برداشت بسیار بالای تعداد گرافت در یک جلسه خواهد بود.

کاشت مو به روش BHT

برای برخی از متقاضیان کاشت مو، موی بدن می‌تواند منبع چندین هزار پیوند اضافی کمک کننده باشد. مخصوصا هنگامی که بیماران موی بدن بسیار زیادی دارند. این ناحیه مخصوصا برای افزایش تراکم کلی مو یا پر کردن منطقه تاج (یعنی گزینه‌های درمانی که در غیر این صورت برای بیماران با موی سر محدود ممکن نمی‌باشد) مناسب خواهد بود. با این وجود، از پیوند موی بدن برای بازسازی کامل مو یا احیای خط موی بیمار استفاده نمی‌شود. موهای بدن با استفاده از تکنیک FIT برداشته می‌شوند. هیچ اسکار خطی از خود به جای نمی‌گذارند. پیوندهای موی بدن با همان روش پیوند موی سر، قرار داده می‌شوند.

بعد کاشت مو قبل از کاشت مو

قیمت کاشت مو به چه صورت محاسبه خواهد شد ؟

هزینه کاشت مو قطعا یکی از آیتم‌های تاثیر گذار در انجام آن خواهد بود که طبق مواردی مشخص خواهد شد. پس از مراجعه به پزشک معالج و تشخیص قطعی برای انجام پیوند مو، قیمت پیوند مو در قدم بعد قرار خواهد گرفت که با توجه به میزان تراکم مو برای پیوند و همچنین روش مورد نظر برای پیوند مشخص خواهد شد.

با این حال تنها با مراجعه به مراکز پیوند مو و مشاوره با پزشک متخصص در این زمینه می‌توانید به راحتی از قیمت پیوند مو مطلع شوید؛ ضمن این که باید به این نکته اشاره نماییم علت این که پیوند مو از عمل‌های زیبایی بوده، بیشتر بیمه‌های کشور تعهدی نسبت به پرداخت هزینه پیوند مو نخواهد داشت.

معرفی بهترین کلینیک کاشت مو در ایران

برای یافتن بهترین کلینیک کاشت مو در ایران با توجه به این که پیوند مو فعالیتی حساس بوده، بهتر است قبل از هرچیز در این زمینه تحقیق و بررسی داشته باشید. این که بتوانید بهترین کلینیک را برای پیوند مو انتخاب نمایید، نیاز به دقت و همینطور بررسی نمونه کار داشته و به همین علت نمی‌توان به هر کلینیکی که ادعای پیوند مو دارد، برای این منظور مراجعه نمود.

کلینیک کاشت مو آمیتیس یکی از کلینیک‌های فعال در زمینه پیوند تخصصی مو بوده که با ارائه مشاوره رایگان جهت پیوند مو، خدمات متنوعی را به شما عزیزان ارائه خواهد داد.

سوالات متداول درباره کاشت مو

آیا کاشت مو درد دارد ؟

دردناک بودن پیوند مو یکی از سوالات متداولی‌ست که برای بیشتر افراد کاندیدای پیوند مو پیش می‌آید. اما پاسخی دقیق برای این سوال نیست زیرا آستانه تحمل درد در افراد متفاوت خواهد بود. ضمن این که بسته به شرایط بدنی فرد نیز زمان بهبودی متفاوت است. این امر باعث می‌شود تا تنها حین عمل پیوند مو که پس از آن میزان درد و ناراحتی در افراد متغیر باشد. علاوه‌براین روش‌های متفاوت در پیوند مو در بهبودی و همینطور درد تاثیری مستقیم خواهد داشت.

آیا کاشت مو عوارض دارد ؟

از عوارض کاشت مو می‌توان به رخدادهایی اشاره نمود که پس از پیوند طبیعی و معمول نیست و فرد روند بهبودی که باید را طی نخواهد کرد. اصولا عوارض پیوند مو هنگامی که روش درمان مورد استفاده برای پیوند، مناسب فرد نباشد، با حالتی غیر طبیعی نمایان خواهد شد. اما برخی عوارض کات مو کاملا طبیعی بوده که شامل مواردی همچون: تورم و قرمزی محل پیوند یا برداشت گرافت‌ها خواهد شد که جزئی از روند بهبودی به شمار آمده و نگران کننده نخواهند بود.

آیا کاشت مو موثر است ؟

در بسیاری از موارد شاهد تاثیر شگفت انگیز پیوند مو در کاندیدها هستیم. هنگامی که فرد تصمیم به انجام پیوند مو می‌گیرد، باید تمامی موارد اعم از: مثبت یا منفی بودن نتیجه عمل را در نظر گیرد. با این حال بیشتر مواقع پیوند مو در کاندیداها موثر بوده و نتیجه‌ای مثبت در پی خواهد داشت. ضمن این که فرد باید پس از عمل تمامی موارد ذکر شده توسط پزشک معالج را گام به گام اجرا نموده تا از بروز مشکل در روند رشد مو جلوگیری شود.

آیا کاشت مو نیاز به بیهوشی دارد ؟

عموما پیوند مو نیاز به بیهوشی کامل نداشته و برای انجام آن از بی حسی موضعی استفاده خواهد شد. در کل پزشک معالج بهترین روش را برای پیوند انتخاب کرده و مشاوره لازم را به کاندید پیوند مو خواهد داد.

 

 

تصاویر کاشت مو

فیلم مراحل کاشت مو

آستانه تحمل درد در افراد متفاوت بوده، ضمن این که بسته به شرایط بدنی فرد نیز زمان بهبودی متفاوت است. ضمن این که پس از از بین رفتن بی‌حسی موضعی احساس درد همچون سایر عمل‌ها طبیعی خواهد بود

روش FUT، روش FIT و روش میگرو گرفت یا سوپر FIT از جدیدترین و بهترین روش های کاشت مو در ایران به شمار می‌آیند

قیمت کاشت مو با توجه به میزان تراکم مو و همچنین روش مورد نظر برای پیوند مشخص خواهد شد که می‌توانید با مشاوره رایگان و تماس با 02188248685 از قیمت مطلع شوید

پزشکان این دپارتمان

ساعات کاری